Lojistik alanında deneyimli ve uzman Lojisan Lojistik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımı ile 2016 yılının ilk sinerji toplantısını gerçekleştirdi.
Gecenin açılış konuşmasını Lojisan Lojistiğin en büyük değeri Orhan Yetim yaparken, Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yetim ise çalışanlarına güvenin en önemli şey olduğunu vurguladı.
Yurt dışı operasyonlarında, ulusal lojistik depolama ve dağıtım alanlarında Lojisan Lojistik’e desteklerini esirgemeyeceğinin sözünü veren Altepe, “Bursa’nın önemli markalarından biri olan Lojisan Lojistik’in dengeli ve sürekli çıkışını fark etmemek mümkün değil. Bursa’da yer alan firmalarımızın markalaşması demek, kentimizin ülke ekonomisinde daha çok söz sahibi olması ve kentimize değer katmaları demektir” şeklinde konuştu.
Genel Müdür Mustafa Doğan, takım olmanın ve takımdaki enerjinin sinerjiye dönüştürülmesi ile daha da büyümeyi hedeflediklerini söylerken, Finans Yönetmeni ve Genel Müdür Yardımcısı Pelin Gün ise “Her şey hayalle başlar. Bu yüzden hayallerimiz her zaman büyük olsun. Ülkede yaşanan tüm ekonomik sorunlara rağmen 2016 yılında da yatırımlarımız ve büyüme çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Gecenin sonunda başarılı çalışanlar plaketlerini Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den aldı.
Lojistiğin yükselen değeri 'Lojisan Lojistik'

YORUM EKLE
1
Bursa İnegöl'de lastik temizliği operasyonu
2
Bursa'da parkların bahar hazırlığı
3
Burulaş Hava Ve Denizde E-Bilet'e Geçiyor
4
Osmangazi Belediyesi'nden Yunuseli'ne 3 park birden
5
Bursa'da zabıtaya stres semineri
6
Bursa'daki türbelerin etrafı ayyaşların yeni mekanı
7
Bursa'da uyuşturucuya başlama yaşı şaşırttı!
8
Timsah Arena Fenerbahçe maçına hazır
9
Bursa'da asılsız ihbar polisi harekete geçirdi
10
Bursa'da çifte şehit ateşi
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:45

GÜNEŞ
06:16

ÖĞLE
13:08

İKİNDİ
16:52

AKŞAM
19:51

YATSI
21:16
SIRADAKİ HABER