Bursa'da hayırsever Sönmez ailesinin destekleriyle Acemler'de yapılacak olan 750 yataklı Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli iki bakanın katılımıyla yarın atılıyor.
Acemler'de; Onkoloji, Çekirge Devlet ve Zübeydehanım Doğumevi'ni de kapsayacak şekilde inşa edilecek yeni hastanenin temel atma törenine Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da katılacak.
Cumartesi günü 12.30'daki törende ilk harcı iki bakanın yanısıra Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez de koyacak. Yeni hastanede genel, doğum ve onkoloji olmak üzere 3 bölüm bulunacak. 100 dönümlük bir alana kurulu 750 yatak kapasiteli modern hastanenin 2019 yılında açılması planlanıyor.
Acemler Metro İstasyonu'nun hemen yanında inşa edilen yeni hastane tamamlandığında Çekirge Devlet Hastanesi, Zübeyde Hanım Doğum Evi ve Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi de buraya taşınacak. Açılış töreni de yerel televizyonlar tarafından canlı olarak yayınlanacak.
Bursa'ya yeni hastane!

YORUM EKLE
1
İnegöl Turizmi 3. Anadolu günlerinde tanıtılacak
2
İnegöl'de halk günleri etkinliği gerçekleştirildi
3
İbadethanelere Yıldırım eli
4
Bursa'da kent içinde 'havalı' ulaşıma geri sayım!
5
Bursa'ya yeni pazar yeri!
6
Bursa'da barda kavga kanlı bitti!
7
Hedef 2023 derneğinden Aktaş'a ziyaret
8
Bursa'daki 'bonzai' partisi karakolda bitti!
9
İnegöl'ün yeni meydanı hizmete girdi
10
Bursa'da metro yer altına iniyor!
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:13

GÜNEŞ
07:36

ÖĞLE
13:22

İKİNDİ
16:26

AKŞAM
18:57

YATSI
20:15
SIRADAKİ HABER